top of page

Starodávné vily na Amalfinském pobřeží


Tip na letní dovolenou! Kochejte se vůni citronovníků a explozí popínavých rostlin na Amalfinském pobřeží...


Amalfinské pobřeží je dlouze se táhnoucí pobřeží v italské Kampánii. Je známé pro své vysoké kopce po celé délce, které se svažují až k pobřeží a ze kterých je panoramatický pohled do všech směrů.

Fotografie níže: Villa Venere

Na dovolené na Amalfinském vzduchu dopřejet všem svým smyslům jen to nejlepší už od chvíle, kdy přijedete. Okna a zahrady vil explodují truhlíky plnými popínavých rostlin a vzduchem se line vůně citronovníku.

Fotografie níže: Villa Bella Vista

Amalfinské pobřeží je jedním z nejmalebnějších úseků Itálie, a pohledy jako z pohlednice jsou k vidění téměř z každého okna.

Fotografie níže: Villa Oliviero

Co jíst na Amalfi?

Nejznámější tradiční pokrm je „Scialatielli“ - domácí těstoviny s lahodnou omáčkou z čerstvých škeblí. Pokud dáváte přednost jednoduchým pokrmům, musíte ochutnat "Minestra Maritata", je perfektní kombinací zeleniny v kuřecím vývaru obohaceném o "Pezzenta", místní klobásy z vepřového masa a drobů.

Fotografie níže: Villa Camelia

Villa Le Camelia, která se nachází pobřeží ostrova Capri, vyniká svou jedinečnou historii, umístěním a interiérem. Villa Le Camelia stojí u moře přímo na pobřeží, ponořená ve velké části zahrady a obklopeny terasami.

Ubytování je k dispozici od 7500 EUR / noc.

bottom of page