top of page

Bílý mramor: sofistikovaná svatební inspirace

Aktualizováno: 26. 2. 2019


Mramor jako svatební doplněk letos ožívá. Přítomnost tohoto prvku, ať už na obřadu nebo na oslavě, dodává svatební atmosféře něco moderního a sofostikovaného. Pokud hledáte inspiraci pro ultramoderní dekor, jste tu správně.

1 z 10


Tento nádherný dort v minimalistickém stylu s dekorem mramoru navrhla Jasmine Rae. Jednoduchost tvaru zdobí rafinované odstíny šedobílého mramorového efektu. Tento dort se hodí také k vinatge stylu, přestože je moderní zlatá použitá jako doplňková barva a vintage měděný podstavec dodá celkovou atmosféru, jako ze zámku.

2 z 10


Dojem rafinovaného stylu doplní také sladký bar v dekoru mramoru. Sladké zákusky ve tvaru kosočtverců na mramorovém podnosu budou vévodit svatebnímu baru.

3 z 10


Tento drobný detail při obřadu - talířky na snubní prstýnky z mramoru - dodá celkovému stylu svatebního dekoru na noblésnosti.

4 z 10


Mramorovaná, nebo chcetli šedobílá stuha s potiskem mramoru, pro svatební stolování je nyní ještě v akci na Bonami.


5 z 10


Kniha hostů s obálkou s potiskem mramorové šedobílé.

6 z 10


Čísla na stoly vyniknou na kusech mramoru se zlatým potiskem.



7 z 10


Mramorový dort a sladká designová kreace od Annie.

Zlaté a béžové květy se zelenými lístky eukalyptu ozdobí nejeden podzimní svatební stůl.

8 z 10


Nápaditě působí také jmenvoky na kusech geometrického mramoru a v kombinaci s přírodními doplňky se budou také dobře hodit na svatby s nádechem moderního rustik designu.

9 z 10


Odstíny šedé a lasturové růžové na běhounu svatebního stolu v kombinaci se strukturovanou bílou látkou hlavního ubrusu působí lehce a zajímavě.


10 z 10


Svícny z betonu jsou efektním doplňkem nejen svatebního stolu, ale i stolečku pro obřad, nebo mohou jen tak dekorovat sladký bar.

bottom of page