top of page

Šedobílá sláva, kombinujte netradiční odstíny...

Aktualizováno: 26. 2. 2019


Napadlo by Vás zkombinovat odstíny šedé a bílé pro svatební oslavu? Zdá se Vám to příliš smutné? Budete se divit, ale šedá je "in" a opravdu jí to sluší, a to nejen na slavnostních tabulích. Pojďte se inspirovat...


Obrázek 1.

Kouřová šedá se krásně kombinuje s odstíny šedomodré až světlé modré barvy. Bílé porcelánové talíře s lemováním a větvičkou se zelenými lístky eucalyptu stočenou do věnečku se elegantně doplňují se stříbrnými příbory a něžným květinovým dekorem.


šedobílá svatba, BudeVeselka.cz

Obrázek 2.

Bodré kytice z krémových pivoněk a bílých růží, s bohatými kadeřemi lístků eucalyptu zdobí náruč nevěsty a družiček. Něžné květy v krémové a béžové září na pozadí jejich šedokouřových šatů.



(Kliknutím na obrázek se dostanete do kolekce)

Obrázek 3.

Také jsem se nechala inspirovat šedými a kouřovými odstíny v kolekci Modern Vintage

a pro doplňkové barvy jsem zvolila takové, které se opět dobře kombinují, jako je zlatá či pudrová růžová. Zajímavým detailem svatebního oznámení je visačka s voskovou pečetí se dvěma srdci, kterou si můžete vybrat buď v červeném nebo zlatém provedení. Ozdobou tiskovin jsou monogramy snoubenců, které se objevují napříč všemi tiskovinami od oznámení, menu až k svatebnímu plánu stolů.


Obrázek 4.

Obřad venku je trendem posledních let a tvoří nezapomenutelný zážitek svatebního dne.


(Kliknutím na obrázek se dostanete do kolekce)

Obrázek 4.

Před vstup do sálu jsem navrhla ve stejném stylu plán stolů, který můžete umístit na malířský stojan na pevný podklad nebo jej můžete založit do dřevěného rámu.


Obrázek 5.

Pro romanatiky a milovníky kombinace šedé a růžové jsem navrhla kolekci ŠÍPKOVÉ RŮŽE v šedorůžové. V kolekci najdete kompletní tiskoviny ve stejném designu pro svatební veselí.



Na obrázku výše je oznámení z kolekce LÍSTKY. Kolkece v minimalistickém nordic stylu je inspirována šedobílými tóny a přírodou - zelenými lístky.



Jinou inspirací pro šedobílou svatbu může být kolekce MRAMOR. Tiskoviny si můžete nechat přizdobit zlacením geometrického rámečku, čímž dodáte celkovému vzhledu na okázalosti.


Pro milovníky květinových motivů se jako romantická alternativa k šedobílé svatbě nabízí kolekce BÍLÁ SLÁVA.


Fotografie Pinterest.com

bottom of page