top of page

Růžový svatební sen, bohémský i vintage

Aktualizováno: 18. 8. 2019


Láska je jako Boho růžový sen, který je jako stvořený pro light-motiv svatebního dekoru. Něžné růžové lístky květin a lahodné doplňky sladkého baru v různých odstínech růžové, která nevěsta by si to takto nepřála?


Všechny detaily k sobě ladí jako ze škatulky, doplňky jsou dekorativními skvosty svatebního stolu a zátiší - toto je sen každé budoucí nevěsty dne "D". Ano, bezpochyby dokonalé, ale, jak toho dosáhnout? Je to jednoduché ....


1. Dbejte na jednoduché pravidlo a zvolte si hlavní barvu a k ní doplňkovou barvu. Viz obrázek výše růžová a navy (námořní modrá). 2. Hezky působí, když spolu ladí grafické materiály svatby, jako svatební jmenovky a čísla na stoly, zasedací pořádek, případně uvítací plakát.


3. Svatební kytice nemají být přeplácané, ale nemusí být ani drahé, pokud si nejste jisté výběrem, nechejte si poradit nebo rovnou angažujte květinovou stylistku, která dokáže sladit barevnou kombinaci vašich snů.


4. Předměty, které použijete na svatební zátiší stolů či relaxačních koutků nemusí být nové a drahé, dobře vypadají ty, které můžete mít doma, oživí plánovanou koncepci.


5. Šperky jako dekorace působí vznešeně a elegantně, také kontrasty z předmětů ala rustik s okázalejšími prvky, jako je kombinace moderního skla a starých sudů, jako je na obrázku výše.


6. Na stoly a příruční stolky svatebních stolů používejte zásadně bílé ubrusy a podle plánovaného stylu je kombinujte s barevnými doplňky svatby. Jako na obrázku výše růžová svatba - růžové stuhy na židle, růžové prostírání a růžové květy v kyticích na stolech nakombinované se sytějšími a jemnějšími odstíny růžové s bílou.


7. Staré ptačí dekorační klícky, kožené kufříky prázdé rámy zrcadel nabo obrazů vytvoří patřičnou vintage atmosféru.


8. Cukrová vata zabalená do celofánových bublin a na dobovém příručním vozíčku je krásnou a sladkou ozdobou baru se svatebními cukrátky. K růžové cukrové vatě ladí pivoňky, třeba takové jako tiskoviny z kolekce na obrázku, viz níže, více najdete na webu zde: https://www.budeveselka.cz/kolekce-pivonky




bottom of page