top of page

Vínová a pudrová se na svatebním stole snoubí

Aktualizováno: 26. 9. 2020


Nevěstám mimořádně sluší kytice v barvách vínové a když k ní přidají pudrové a růžové květy, ještě více je to rozzáří a celkově zjemní. Také jsem se nechala unášet na křídlech představivosti a zakomponovala tyto dvě úžasné barvy do jedné z nových kolekcí a při její tvorbě jsem měla před očima smyslnou tvář Grace Kelly....hádejte, jak jsem ji pojmenovala :-)

V jednoduchosti je krása. Smyslnost kytici dodávají jemné tóny pudrových a béžových květů v harmonii s květy v burgundy vínové. Lístky zelené a načervenalé tmavé jí celkově ještě zjemňují.

Smyslná je také kolekce svatebních oznámení a doplňkových tiskovin pod názvem burgundy Grace Kelly. Můžete si vybrat buď v bílé nebo v burgundy rámování či na pudrově růžovém podkladu. Jemné květy rámují oznámení se jmény a detaily obřadu. Galerie výše: https://www.budeveselka.cz/kolekce-burgundy-grace-kelly


Pohrajte si se odstíny od světlých pudrových béžových a růžových či meruňkových květů, přes červené i burgundy vínové, kytici nechte prolínat lístky v tónech hnědočervené a zelené. Dlouhé šerpy by neměly v kyticích chybět!


Námořní modrá v kombinaci s burgundy vínovou je barva jako litá pro ženicha. Působí elegantně a velmi dobře ladí s jemnými tóny kytice něvěsty.


Kytice v kovových vázách se zlatými či měděnými tóny v kompozici se svícny ze stejných či podobných materiálií dodává svatebnímu stolu na svátečnosti a je také trochu vintage.


Jednoduchý dort zdobený jen určitými barvami vašeho stylu či relaxačního koutku oživí každou pudrovo-růžovou a burgundy vínovou svatbu.


Detaily jsou king, proto bobulky a drobné kvítky v kompozici květinových dekorací celkový dojem oživují.

Také jsem se nechala unášet na detailech a když jsem tvořila kolekci na snímcích výše, měla jsem před očima babiččinu brož ve tvaru oválného medailonu zdobenou květinvou malbou okolo rámečku. Galerie výše: https://www.budeveselka.cz/kolekce-burgundy-medailon


bottom of page