top of page

Květinová inspirace pro (pod)zimní svatební veselí

Aktualizováno: 26. 9. 2020


Svatba v zimě může být stejně tak smyslná a okázalá, jako svatby letní nebo jarní. Stačí trocha fantazie a atmosféra se může sladit do hřejivých a něžných tónů. Vše ještě umocní svícny a svíčky na svatební tabuli či v relaxačním koutku.


Odstíny starorůžové, pudrové růžové a vínové burgundy v kyticích obřích růží, kombinované s drobným kvítky ve stejných tónech dodávají kytici barokní nádech. Nádherná inspirace pro svatby ve stylu vintage kombinované se zlatými nebo stříbrnými kovovými prvky.


Slavnostně a okázale budou vypadat svatební oznámení s vintage zlaceným písmem, které pro vás na zakázku můžeme na BudeVeselka.cz vytvořit a pozlatit.


A opět Starorůžová a popelavá modrá s akcenty šampańské, dolazují bobulky a bobule od červené až po temně modré. Dlouhé stonky eukalyptu dodávají kytici na dekóru.


Stříbrná, bílá se snoubí s bílými a krémovými květy růží, šedé lístky a bobulky dolazují celou kompozici a stříbrný prášek na lístcích a šiškách dodává kytici slavnostní zimní ráz.

V tónech šedé, bílé a pudrové meruňkové jsem navrhla kolekci svatebních oznámení a doplňkových tiskovin Meruňkové růže, která má ještě lehký prvek na pozadí karty, a to jsou sněhové vločky. Ideálně se hodí pro zimní svatební veselí.


Šišky a zelené jehličí, jak symbolické pro zimní období a zároveň originální kombinace pro svatební kytici.


Svatební oznámení se zimním motivem přírody Hory v zimě ve stylu rustic od BudeVeselka.cz

Šišky a zimní přírodní motiv jsem použila na svatebním oznámení v kolekci s názvem Zimní alpy/Hory v zimě, ve které jsem použila barevnost mechové zimní zelené. Kolekci najdete na webu zde: https://www.budeveselka.cz/kolekce-hory-v-zime


Také květy pudrové, růžové a krémové v kombinaci se šedozelenými šlahouny eukalyptu jsou krásnou inspirací pro svatby v zimně.


Přírodní hnědá bobulí a šišek se hezky snoubí s modrofialovou a šedozelenou. Malá ptačí pírka dodávají kytici boho nádech.


Svatební oznámení se zimním motivem přírody Hory v zimě ve stylu rustic od BudeVeselka.cz

Ptáčka na stromě v modrozeleném pozadí zimní horské oblohy jsem zasadila motiv pro další zimní svatební oznámení. Kolekci najdete zde: https://www.budeveselka.cz/kolekce-hory-v-zime


Bílé máky, šišky, jehličí a to vše rámují bílé a krémové květy růží a lilií s drobnými bobulkami v šedozelené a bílé.


Jednoduchá přitom okázalá kombinace bílých máků zasazených do drobných kvítků nevěstina závoje

s rozevlátými lístky zeleného eucalyptu.


Mix podzimních a zimních tónu v jednom dělá divy, krása se snubí ve výběru květů a jejich sladění do správné kompozice.


Červené tóny až po odstíny vínové burgundy, prolnuté fialovými lístky.


Svatební oznámení boho vintage s pivoňkami BudeVesleka.cz

V kolekci Alenčina zahrada najdete skladbu podobných obřích kěvtů. Celou kolekci najdete na odkazu zde:

Použité snímky: Pinterest.com / Budeveselka.cz

bottom of page