top of page

Když na horách zavoní máta...

Aktualizováno: 26. 9. 2020

V Beskydech bývá veselo a obzlášť, když se brali Šostokovi, za vůně máty, pudrových růží a sladkého cukroví se tam zpívalo a tančilo i hodovalo do rána ráníčka bílého...

Družičky v šatech do tónu mátové se zdobnými náramky z živých květin.

Malířský stojan s uvítacím plakátem snoubenců je obklopený krásnými předměty v bílé a mátové. Malé lampiony osvítili obraz v příšeří letního večera.

Svatební hostině sluší stoly se lněnými ubrusy prošívanými krajkou a vázičky zdobené v přírodním stylu doplněné stuhami v mátové barvě.

Sálu s cihlovými zdmi a dřevěnou podlahou trůni sedlová střecha s industriálními lampami. Prostoru dodávají na vzdušnosti velká prosklená okna a propojují vnitřní prostor s venkovním.

Bílé ubrusy doplňují látkové ubrousky v barvě svatby. Vše je více laděno do bílé a přírodní doplňky podkreslují charakter sálu.

Sladký a slaný bufet u vstupu sálu je dekorován ubrusem jako od babičky obšitým bavlněnou krajkou. Pozadí bufetu zdobí bílý vyřezávaný rám.

Dominantnou sladkého bufetu je bílý dort s ovocem. Různorodé bílé a přírodní dřevěné tácy či podnosy vkusně dopnily charakter koutku s dobrotami.

Nápojový lístek na stolech z kolekce Lístky popínavé v mátové variantě byl připraven na přání snoubenců tak, aby se dal postavit do dřevěných stojánků na stoly. Jídelní lístky jsou rozmístěné po stolech na malých malířských stojáncích mezi jmenovkami.

Kulaté zápichy v designu kolekce rozesmějí každého labužníka. Hodí se jak k sladkým tak slaným pokrmům.

Svatební kytice v krémové, broskvové a s drobnými lístky zdobí stuha v mátové barvě.

Vřelé díky patří novomanželům Kateřině a Romanovi Šostokovým za fotografie plné inspirace nápadů, které tak skvěle spestřily jejich slavnostní den :-) a že se rozhdoli pro svatební oznámení z kolekce BudeVeselka.cz

bottom of page