top of page

Královská je modrá i vínová

Aktualizováno: 1. 3. 2020

Uspořádejte svatbu v královském stylu propojte dekor a květinovou výzdobu modrou a vínovou. Nechte se inspirovat nápady, které jsem shrnula do 7 tipů...


TIP č.1

Tmavě modrá je dobře kombinovatelná nejen se zlatou, ale i s růžovou a ivory.

TIP č.2 Ke vstupu do impozantního rámu pověste plakát s nápisem Vítejte na naší svatbě. Rám si můžete půjčit v některé ze svatebních půjčoven nebo pokud máte doma zrzadlo v podobném rámu, neváhejte jej pro jednou použít, bude to stát za to! Plakát na zrcadlo přichytíte a do formátu vám ho na míru vytiskneme na BudeVeselka.cz . Kolekci svatebních oznámení a doplňkových tiskovin Burgundy polka najdete zde: https://www.budeveselka.cz/kolekce-burgundy-polka


Pokud byste raději kombinaci s bílými tiskovinami nebo ivory pak v kolekci je také najdete (viz níže), jen se nebojte kombinovat a experimentovat!


Tip č.3

Ženich nemusí za každou cenu ladit v modrém obleku, stačí když si pořídíte stylové doplňky, třeba skotskou deku. Je praktická pro chladnější večery a dobře vapydá na svatebních fotkách :)


TIP no.4

nezapomeňte na drobnosti jako ubrousky nebo třeba jen čokoládové dražé nebo bílé želatinové bonbóny. Cokoliv co bude ladit s královsky sladkou pohodou.


Kombinace modré s bílou je pro ty, kteří zůstanou raději u klasiky.


Tip č.5

Vytvořte si nezapomenutelný relaxační koutek s vínovou retro sedačkou. Ať už jí postavíte na zahradě nebo v koutě svatebního sálu, bude zaručeně oblíbeným zašívacím koutkem.


TIP č.6

Stylový a barevně sladěný dort bude nezapomenutelný nejen na svateních fotografiích.


TIP č.7

Nezapomenutelný dojem udělají svatební tiskoviny v jednotném stylu. V kolekcích si vyberete od jmenovek přes menu až po čísla na stoly!


Zdroj: Pinterest, BudeVeselka.cz

bottom of page