top of page

Svatební hostina ve stodole není obyčejná

Aktualizováno: 18. 8. 2019

Selská stavení a stodoly nabízejí netradiční prostředí pro rodinné oslavy. Staré trámy, kamenné zdi, prkenné podlahy zlákaly investory a architekty, aby jim vdechli opět život

s dávkou slušivé okázalosti. Jeden takový projekt stoji v Hodějovicích a nabízí originální prostředí také pro svatební veselí, kde pod taktovkou ateliéru Můj dekor vznikla tato krásná inspirace ve stylu zeleno-bílé svatby.

Kulaté stoly s bílými ubrusy a prostíráním ze slámy a okázalé dekorace z květin, skla a stříbra vkusně doplňuje atmosféru stylu svatby.

Decentní tiskoviny z kolekce Lesněnka decentně zdobené lístkem, podrthnou celkový slavnostní ráz sváteční tabule.

Květinové aranžmá z lístků lze pojmout v jakémkoliv tónu. Stejně jako květy v krémové, budou zdobit také jiné barevné kombinace květin.

Svatebčané se lépe zorientují v zasedacím pořádku, když kromě jmenovek použijete také čísla stolů a zasedací pořádek se jmény. Kartičky s čísly si můžete objednat ve velikosti formátů do svých pořízených rámečků.

Každý detail lze přizdobit větší nebo drobnější puketou ve zlaté nebo skleněné váze

Květy naaranžované do skleněného boxu zdobí oddací stolek. Šikovné floristky z ateliéru Můj dekor si poradí s každým detailem.

Verandy nebo podstřešení dobře poslouží v nepříznivém počasí před deštěm, sněhem i studeným větrem, ale i v horkých letních odpolednech je zde příjemný stín.


Kolekci Lesněnka ve třech barevných variacích najdete na webu BudeVeselka.cz pod názvem Lesněnka: https://www.budeveselka.cz/kolekce-lesnenka

Foto: Jiří Matějka / Můj dekor, Renato Marzini / Budeveselka.cz


bottom of page